Objavio: sisport | 10/10/2011

Okit “okićen” u Zadru

Proteklog vikenda, u Zadru je održan drugi “Kup grada Zadra” u karateu na kojem su sa puno uspjeha nastupali i karataši KK “Okit” iz Vodica. Vodičani su osvojili ukupno 18 medalja, od čega 13 pojedinačno i 5 ekipno, a uspjeh je tim veći ako se zna da je na turniru nastupilo preko 600 karataša iz preko 50 klubova iz Hrvatske i BiH.

Zlatne medalje osvojili su Ivor Jušić u kategoriji mlađi učenici ( do 30 kg), Iris la Mazza u kategoriji mlađe učenice (do 36 kg), Ivan Karan u kategoriji juniora (76 kg i više), te ekipa mlađih učenica u sastavu Laura Bosotin, Paula Burtina i Iva Franjković.

Srebrne medalje osvojili su Luka Božac u kategoriji mlađi učenici (do 30kg), Luka Pilipović u istoj kategoriji do 38kg, te ekipa učenica u sastavu Klara Vendl, Antonela Jajaš i Tea Krišto.

Brončane medalje osvojili su Laura Bosotin u kategoriji mlađih učenica (do 28kg), Iva Franjković u istoj kategoriji, Ante Vučak u kategoriji učenika (do 38kg), Antonela Jajaš u kategoriji učenica (do 36kg), Davor Kapović u kategoriji mlađih kadeta (do 41kg), Filip Neznanović u istoj kategoriji (do 45kg), te mlađi učenici u sastavu Luka Božac, Luka Miličević i Ivor Jušić, mlađi kadeti u sastavu Ante Vučak, Filip Neznanović i Davor Kapović i mlađe kadetkinje u sastavu Laura Maretić, Luce Storić,Karmen Jerkin i Mihaela Grigić.

About these ads

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Log Out / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Log Out / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Log Out / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Log Out / Izmijeni )

Spajanje na %s

Kategorije

Prati

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: